coloRIT: colectia optimist-colorata de la Mândra Chic

tricouri colorate Mandra Chic

 

2021 este anul în care se văd modificări puternice în structura lumii, așa cum o știam noi.  Este anul în care, după 10 primăveri de încercări timide în a da culoare colecțiilor de zestre contemporană, Mândra Chic îndrăznește în sfârșit mai mult și lansează colecția coloRIT. Un ritual de celebrare a culorilor care ne pot influența puternic starea de spirit, într-un moment de cumpănă. O colecție de identitate culturală locală care vine la pachet cu un vibe puternic de speranță, lumină, căldură, optimism, înțelegere, cu rost și bună rânduială inspirată din așezarea lumii vechi. Un mic act cultuRar, am îndrăzni să spunem!

coloRIT este colecția noastră optimist-colorată, în vremuri gri, care scoate la lumină tricourile și hanoracele colorate Mândra Chic, în combinație cu mesaje cu puternice vibrații pozitive și o tehnică de broderie specifică Transilvaniei, inspirată din cultura maghiară: irașoș. O poveste despre prietenia dintre culturile care conviețuiesc în pace și bucurie, un alt fel de a  „scrie”, cu ac și ață, mărturiile unor trăiri speciale, un soi de lanț manufacturat care poate lega, metaforic, punctele noastre vulnerabile cu cele puternice, pentru un întreg ce ne poate duce mai departe, împăcați cu noi și lumea întreagă. Ce ne-a ieșit din această „înlănțuire” manuală?  Flori, soare și culoare – motive de infinită bucurie, care se transmit mai departe, cu fiecare piesă în parte!

tricou colorat Mandra Chic

Piesele din colecția coloRIT sunt gândite pentru a fi lucrate în serii mici. Se pot realiza  la comandă, pe orice mărime doriți și puteți schimba mesajul cu unul care vă este mai aproape de suflet. Preț tricou 175 ron, preț hanorac 280 ron, timp de execuție aproximativ 10 zile! Comandă la contact@tarafagarasului.eu

 

Shooting relizat în lumea magică One One Knit, cu sprijinul Andreei Panait / Foto: Eduard Juhos / Modele: Lavinia & Ilinca plus Darius Prodan (act cultuRar)

 

shop: www.mandrachic.ro

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *