Sorturile de bucatarie Mandra Chic – outfitul ideal pentru gospoDive si gospoDivi

Șorțurile de bucătărie Mândra Chic sunt, în egală măsură, piese de zestre contemporană, inspirate din zadiile de socăcit tradiționale și outfituri chic pentru gospoDive și gospoDivi! Pentru că bucătăria devine, cu fiecare zi, terenul de joacă serioasă al tot mai multora dintre noi. Și… cine a zis că în bucătărie nu poti fi chic?

Am creat un produs vesel, cu personalitate și versatilitate, special pentru cei care cochetează cu gusturile, aromele și poveștile din bucătărie! Șorturile noastre au aplicate în loc de buzunare, sau pe piept, diverse pânze cu motive tradiționale, reinterpretări în punct de cusătură a unor elemente specifice gastronomiei, simboluri decorative zoomorfe, fitomorfe ori geometrice. Dantele, cusături mixte romantice, ferme, baroce, româneşti autentice, vechi, săseşti fine, aplicate pe şorţuri bază cu design contemporan simplu sau complex, materiale nobile, linii clasice de forţă sau ţesături bogate. Aplicațiile sunt însoțite de texte brodate mecanic cu vorbe din universul gastronomiei.

Bucătăritul este una dintre pasiunile cel mai puţin egoiste… se împarte cu alţii! Sunt oameni pentru care „a găti” e cea mai mare bucurie! Şi o fac cu pasiune, dichisit şi gustos din cale-afară! Pentru ei am pregătit cu generozitate linia specială de șorțuri de bucătărie Mândra Chic. Toată lumea spune despre ele că sunt  mult mai frumoase și mai surprinzătoare în realitate decât în fotografii!  Mixul Mândra Chic inovativ, folosit și în crearea șorțurilor de bucătărie, a devenit o trăsătură de caracter a brandului, care a fost descoperit în scurt timp de românii din toată lumea! Colecțiile Mândra Chic au fost, rând pe rând, purtătoare de simboluri și mesaje care mai de care mai bine înrădăcinate în realitățile contemporane, au alinat doruri, au redat viață, au reanimat sentimentul de apartenență și drag,  au creat un proiect cu impact în comunitate și la nivel național.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *